Forum ...::SAMOTNI::... Strona Główna
Tabele kalorii
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ...::SAMOTNI::... Strona Główna -> Zdrowie,moda i uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:01, 13 Cze 2007    Temat postu:

Piwa:

* Ciemne - pełne butelka 0,33 l - 250
* Porter - butelka 0,33 l - 300
* Jasne pełne - butelka 0,33 l - 230
* Piwo słodowe - butelka 330 ml - 152


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:02, 13 Cze 2007    Temat postu:

Wina:


* Białe półwytrawne - kieliszek 120 ml - 90
* Białe wytrawne - butelka 0,75 l - 500
* Białe słodkie - kieliszek 120 ml - 110
* Różowe - kieliszek 120 ml - 85
* Czerwone słodkie - kieliszek 120 ml - 115
* Wino czerwone półsłodkie - kieliszek 120 ml - 92
* Domowe owocowe - kieliszek 120 ml - 110
* Domowe owocowe b. słodkie - kieliszek 120 ml - 120
* Czerwone wytrawne - butelka 0,75 l - 500
* Porto - kieliszek 50 ml - 83
* Malaga - butelka 0,75 l - 938
* Madera - kieliszek 120 ml - 118
* Sherry słodkie - kieliszek 50 ml - 71
* Sherry wytrawne - kieliszek 50 ml - 60
* Wermut wytrawny - kieliszek 120 ml - 114
* Wermut słodki - kieliszek 120 ml - 146


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:02, 13 Cze 2007    Temat postu:

Wódki:

* Wódka czysta - kieliszek 50 ml - 110
* Whisky - kieliszek 30 ml - 65
* Rum - kieliszek 30 ml - 120
* Gin - kieliszek 20 ml - 60
* Koniak - kieliszek 50 ml - 160
* Brandy - kieliszek 30 ml - 65
* Wódka słodka - kieliszek 50 ml - 130


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:04, 13 Cze 2007    Temat postu:

MIĘSO

Baranina:
* Baranina średnio tłusta - średnio 100 g - 250
* Udziec pieczony - średnio 100 g - 270
* Udziec barani surowy - średnio 100 g - 240
* Mostek barani pieczony bez nadzienia - średnio 100 g - 400
* Łopatka barania pieczona - średnio 100 g - 315
* Łopatka barania surowa - średnio 100 g - 310
* Kotlety baranie smażone bez tłuszczu - szt. 60 g - 200
* Kotlety baranie surowe - średnio 100 g - 375
* Baranina - średnio 100 g - 230


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:04, 13 Cze 2007    Temat postu:

Cielęcina:

* Cielęcina w potrawce - średnio 100 g - 142
* Kotlet smażony saute - szt. 120 g - 258
* Kotlet smażony panierowany - szt. 120 g - 360
* Kotlety surowe - porcja 150 g - 215
* Pieczeń cielęca - średnio 100 g - 190
* Pieczeń surowa - średnio 100 g - 110
* Łopatka surowa - średnio 100 g - 130
* Klopsiki cielęce - średnio 100 g - 247
* Cielęcina - średnio 100 g - 78
* Cielęcina udziec - średnio 100 g - 86


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:05, 13 Cze 2007    Temat postu:

Dziczyzna:

* Bażant pieczony w całości - szt. 450 g - 926
* Dzik - pieczeń - średnio 100 g - 120
* Kaczka pieczona - średnia porcja 300 g - 360
* Kuropatwa pieczona średnia - 250 g - 550
* Sarna - szynka pieczona - średnio 100 g - 189
* Zając - cąber duszony - średnio 100 g - 200
* Zając - cąber pieczony w sosie - średnio 100 g - 280
* Zając - pasztet - średnio 100 g - 500
* Tuszka zajęcza - średnio 100 g - 81


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:06, 13 Cze 2007    Temat postu:

Konserwy mięsne:

* Gulasz angielski - puszka 300 g - 320
* Gołąbki w sosie pomidorowym - słoik 500 g - 415
* Flaki po warszawsku - słoik 500 g - 510
* Kiełbasa w kapuście - słoik 450 g - 426
* Pasztet podlaski - puszka 195 g - 710
* Pasztet mazowiecki - puszka 195 g - 756
* Mielonka turystyczna - puszka 300 g - 720
* Wołowina w sosie własnym - puszka 300 g - 411
* Gulasz wołowy w sosie węgierskim - słoik 500 g - 630
* Gulasz wieprzowy w sosie węgierskim - słoik 500 g - 960
* Gulasz wieprzowy - słoik 500 g - 1500
* Wieprzowina w sosie własnym - puszka 300 g - 690
* Pasztet popularny - puszka 195 g - 800
* Luncheon - puszka 300 g - 700
* Klopsiki w sosie pomidorowym - słoik 500 g - 800
* Konserwa turystyczna - puszka 300 g - 670
* Gołąbki z grzybami - opakowanie 500 g - 540


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:06, 13 Cze 2007    Temat postu:

Królik:

* Tuszka królika surowa - średnio 100 g - 210
* Królik duszony w sosie śmietanowym - średnio 100 g - 230
* Królik duszony w śmietanie - średnia porcja 200 g - 460
* Pieczony comber (królik) - średnio 100 g - 160
* Comber z królika smażony na maśle - średnia porcja 150 g - 210


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:08, 13 Cze 2007    Temat postu:

Wieprzowina:

* Łopatka surowa - średnio 100 g - 200
* Pieczeń wieprzowa - średnio 100 g - 228
* Kotlet karkowy surowy - średnio 100 g - 250
* Łopatka pieczona - porcja 150 g - 320
* Boczek chudy - średnio 100 g - 530
* Kotlet mielony - średnio 100 g - 201
* Kotlet schabowy panierowany smażony - szt. 85 g - 218
* Kotlet schabowy smażony bez tłuszczu - szt. 80 g - 168
* Kotlet schabowy surowy - średnio 100 g - 210
* Kotlet karkowy smażony bez tłuszczu - szt. 80 g - 170
* Kotlet karkowy smażony - szt. 80 g - 200
* Golonka gotowana górna - szt. 500 g - 908
* Golonka surowa - szt. 300 g - 750
* Bitki w jarzynach - średnio 100 g - 201
* Bitki w sosie własnym - szt. 80 g - 175
* Schab pieczony - średnia porcja 100 g - 180
* Nóżki w galarecie - średnio 100 g - 180
* Golonka gotowana dolna - szt. 300 g - 687
* Szynka pieczona - średnia porcja 120 g - 210
* Szynka surowa - średnio 100 g - 150
* Żeberka pieczone - średnia porcja 150 g - 360
* Żeberka surowe - średnio 100 g - 240
* Stek z cebulą - średnio 100 g - 378
* Wieprzowina tłusta - średnio 100 g - 255
* Wieprzowina chuda - średnio 100 g - 182


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:08, 13 Cze 2007    Temat postu:

Wołowina:

* Pieczeń wołowa - średnio 120 g - 117
* Szponder surowy (wołowina) - średnio 100 g - 217
* Befsztyk tatarski (wołowina) - średnio 100 g - 167
* Boef Strogonow (wołowina) - średnia porcja 120 g - 346
* Karkówka pieczona (wołowina) - średnia porcja 120 g - 190
* Gulasz z wołowiny - średnia porcja 150 g - 215
* Goleń gotowana (wołowina) - średnia porcja 150 g - 200
* Bitki w sosie śmietanowym - średnia porcja 150 g - 137
* Goleń surowa (wołowina) - średnio 100 g - 134
* Bryzol (wołowina) - średnia porcja 120 g - 200
* Kotlet karkowy smażony (wołowina) - szt. 120 g - 210
* Antrykot smażony bez tłuszczu (wołowina) - średnia porcja 120 g - 183
* Antrykot smażony (wołowina) - średnia porcja 120 g - 218
* Antrykot surowy (wołowina) - średnio 100 g - 176
* Kotlet karkowy surowy (wołowina) - średnio 100 g - 150
* Szponder chudy surowy (wołowina) - średnio 100 g - 150
* Sztuka mięsa gotowana (wołowina) - średnio 100 g - 175
* Rozbratel smażony (wołowina) - średnio 100 g - 195
* Rozbratel surowy (wołowina) - średnio 100 g - 157
* Rostbef pieczony (wołowina) - średnio 100 g - 165
* Rostbef surowy (wołowina) - średnio 100 g - 152
* Polędwica z wołowiny smażona bez tłuszczu - średnia porcja 150 g - 185
* Polędwica wołowa surowa - średnio 100 g - 113
* Kotlet karkowy smażony bez tłuszczu (wołowina) - szt. 120 g - 190
* Szponder gotowany (wołowina) - średnio 100 g - 180


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Head_DNB_Kutno
Moderator
<font color=green> <b> Moderator </b>



Dołączył: 19 Maj 2007
Posty: 514
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Czw 2:02, 14 Cze 2007    Temat postu:

Golonka Z Piwem mniam Very Happy a kto mnie nakarmi

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia
Expert
<font color=blue><b>Expert</b>



Dołączył: 08 Gru 2005
Posty: 8539
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Czw 17:12, 14 Cze 2007    Temat postu:

Think zawsze do usług :







Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ...::SAMOTNI::... Strona Główna -> Zdrowie,moda i uroda Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Digital Dementia © 2002 Christina Richards, phpBB 2 Version by phpBB2.de
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
 
Regulamin